Rådgivning til bestyrelser, ejere og ledelser

Måske er i en bestyrelse, hvor udviklingen af en eller anden grund er gået i hårdknude?

Måske er du selvstændig, eller del af ledelsen i en virksomhed, hvor I ikke rigtig kommer derhen hvor I gerne vil?

Måske sidder du midt en krise, med ledelsesansvaret og har brug for sparring til hvordan I bedst kommer videre?

MindResult Rådgivning
Vi faciliterer målrettet rådgivning til bestyrelser, ejere og ledelser.

Som bestyrelse kan i opleve, at organisationens udvikling ind imellem går i stå på grund af magtspil, misforståede personlige hensyn eller dilemmaer der ikke italesættes. Disse ting kan komme til at stå i vejen for at problemer spottes og der handles i tide.
Her kan vi facilitere værdi-, kommunikations- og strategiprocesser og skabe grundlaget for en åben dialog i bestyrelsen, også om de svære ting!

Som iværksætter eller ejer sidder du måske i et dilemma, hvor du gerne vil inddrage flere parternere i arbejdet, men også er bange for at slippe magten, både personligt og økonomisk. Vi hjælper dig til at kigge på motiverne, kaste lys på fordele og ulemper, og måske opdage nye muligheder.

Som virksomhed, ramt af en krise, har I måske brug for hjælp udefra til at holde hovedet koldt og lave en målrettet krisehåndtering? Vi har erfaring i at hjælpe med de strategiske og økonomiske overvejelser i krisesituationer og også sørge for at du/I personligt kommer helskindede igennem. Det kan være i forbindelse med shitstorm fra pressen, at firmaet skal deles med partnere, udfordringer i samarbejdet med interessenter m.m.

Vores konsulent, Anders Madsen, trækker på et solidt kendskab til de dynamikker, der udspiller sig i både små virksomheder og større organisationer, på baggrund af mange år som leder, konsulent og rådgiver. En viden, der er forankret i de personlige erfaringer som både intern og ekstern aktør og bakket op af en solid teoretisk ballast omkring forandringsledelse.
OBS! Siden er under opdatering, så hvis der er noget der er uklart er du velkommen til at kontakte os for mere præcise detaljer…

Som bestyrelse vil I opleve, at vi er gode til at skabe sammenhæng mellem bestyrelsen og organisationen, kommunikativt og emotionelt, så bestyrelse, ledelse og medarbejdere oplever sig som en organisme, hvor hvert enkelt led skal tage vare på sin egen del til gavn for helheden.

For jer der står som ejer eller som del af en ledelse, vil i få redskaber….

I det tilfælde at rådgivningen drejer sig om krisehåndtering, vil i opleve, at I både får redskaber til, at danne overblik over hvordan i kommer ud af krisen, en plan at arbejde ud fra og personlige metoder til at kunne sove godt om natten imens I rider stormen af.

MÅLGRUPPE

Bestyrelser, ejere, ledelser og andre der sidder med ledelsesansvar.

Konsulent

Anders Madsen.

Læs mere under team.

PRIS

Prisen aftales fra gang til gang alt efter opgavens omfang.
Tilbage