Referencer

Her kan du læse udtalelser fra nogle af de kunder vi har været ude hos. Da en del af vores kunder ønsker en vis diskretion, har vi valgt at lade udtalelserne fremstå anonymt.

”Jeg nød i den grad rammen, som I skabte om kurset. Jeg synes, at samspillet mellem jer to fungerede rigtig godt. Som jeg sagde til Jens-Erik, så havde han en sjælden evne til at tale præcist og konkret om menneskesindet og det spirituelle. Jeg har faktisk aldrig oplevet et så præcist og enkelt sprog om, hvordan vi er skruet sammen, og hvad det er, som vi har at gribe ud efter, i os selv og udenfor os selv.

Anders, du gjorde stoffet konkret, og jeg kunne rigtig godt lide, at vi på kurset havde mulighed for at arbejde med prototyper og finde ud af, hvordan vi tager hele denne tænkning – eller tankeløshed – med i vores hverdagspraksis.

Det har samtidig været rigtig godt for mig, at I begge kom med en afslappet og realistisk tilgang til mindfullness og meditation. Den nænsomhed og lethed i forhold til at skabe livsforandring passer rigtig godt til mig.”

Deltager på kurset Ressourcer i Mindfulness

“Jeg har brugt jeres undersøgelse af institutionen til at lave en handleplan for indsatser, som kan rette op på de kritikpunkter som undersøgelsen viste. Det er min oplevelse, at undersøgelsen var grundig og retvisende i forhold til kritikpunkter. Rapporten var nem at læse og forstå, og derfor nem at arbejde videre med.”

Forstander for et botilbud
”Jeg synes vi kan være stolte, både af vejen til de resultater vi to, sammen med mange andre, har været med til at skabe, men også af selve resultaterne. Jeg er overbevidst om, at vi ikke var nået så langt og ikke havde haft mod til at tænke så meget nyt, hvis vi ikke havde haft dit udefra- og lidt skæve blik med på opgaven.”
Leder, Københavns Kommune
“Det har været meget godt og yderst relevant. I er sgu dygtige. Fælles viden er et must. Vi forstår det samme ved det samme. Synes at vores uddannelsesforløb er mega spændende og relevant. Fedt rum hvor vi alle er samlet.”
Deltagere i internt uddannelsesforløb, Stoa Gruppen

”Teoriarbejdet med forandring i fokus oplever jeg giver fremadrettethed og trækker hen mod den mere konstruktive omsætning af det, meditation også kan. Så vi, som kursister, i fint samspil får kombineret refleksion og indre arbejde, hvilket giver nogle helt tredje resultater end ‘bare’ tænkning.

Jeg oplevede at de to dele blev spillet sammen i en smuk symfoni. Og helt nye toner kom frem. Selve formen – meditation – dialog – input – er absolut super givende. Den sikrer en god balance og giver en fremdrift. Desuden er det dejligt, at I begge er jordnære og konstruktive i jeres tilgang. ”

Deltager på kurset Resourcer i Mindfulness
“Hvis de 130 borgere, der deltog i undervisningen i Elværket, d. 9. & 10. januar, ikke før, vidste hvad RECOVERY var for en størrelse, blev de klar over det, da Anders Madsen, rullede sig ud og kom helt rundt om emnet. Anders er en mand der er helt nede på jorden, taler til folk som han havde kendt dem længe, og i et behageligt sprog alle forstår. Tomlen Up fra mig!”
Redaktør , Frederikssund Kommune
“Vi har fået mulighed for at afprøve/reflektere i dybden. Super godt! Jeg er vild med Anders (hans tilgang). Anders var god som sædvanlig. God til at høre og mærke den enkelte. Gode input. Synes det har været en god styring af processen i forhold til eget arbejde og status -> sat refleksioner i gang. Super med gennemgang og arbejde med den narrative metode. Anders er altid en fornøjelse at høre på. Godt med snak om forandringskompas og handleplan.”
Deltagere i 3 årigt forløb om Recovery, Frederikssund Kommune
“Jeg har som konsulent anvendt metoder fra kurset, i samarbejde med en leder, på et personalemøde, hvor vi arbejdede med temaet ‘fysiske rammer’. På 35 minutter nåede vi frem til en fælles prioritering af indsats og fokusområder, som de vil arbejde med i år.”
Udviklingskonsulent, om kursus i Inddragende Metoder, Handicapområdet, København
MindResult underviser i indre ro på Brandbjerg Højskole

Undervisning i indre ro for en virksomhed på Brandbjerg Højskole.